Wedstrijdverslagen

Najaarscompetitie

van Dion Bell 04-11-2017

Tivoli JO9-2 – Unitas JO9-6 6-5

Na veel getraind te hebben op bepaalde punten gingen we de wedstrijd tegemoet, iedereen had een duidelijke taak en plaats op het veld en we konden starten. Unitas mocht de wedstrijd starten en beginnen met aftrappen, geen goed begin voor ons want na 10 seconden stonden we al 0-1 achter. De jongens hebben zichzelf herpakt en het was voor beide teams vechten om doelpunten te maken, in de rust stonden we 3-3 gelijk. Ons team even aangesproken waar ze beter konden en dit laten uitvoeren, onze jongen zetten een perfecte score neer van 6-4 voorsprong. Met nog maar een paar minuten speeltijd werd het toch wel heel spannend, in de laatste minuut kregen we een penalty tegen die goed door Unitas werd benut en het werd 6-5. En dan...dan wordt het spannend, winnen we of word het nog gelijkspel.... gelukkig was de speeltijd om en hebben we gewonnen. Het team is aan het groeien als team en we leren en worden steeds iets beter.. op naar de volgende wedstrijd uit tegen Valkenswaard! 11-11-2017

Tivoli JO9-2 - Valkenswaard JO9-5 5-7

We begonnen een spannende wedstrijd, al na 5 minuten was te zien dat de tegenpartij gewaagd was aan ons en het ging steeds met doelpunt tegen doelpunt. Zij scoorden de eerste waarop wij meteen ons zelf herpakten en de 1-1 maakte, dit ging zo door tot de rust. We konden even op adem komen en de dingen bespreken die beter konden om op een voorsprong te komen, helaas lukte dit niet meer en hebben we de wedstrijd verloren met een score van 7-5. Dit was onze 10de wedstrijd en de 4e nederlaag tot nu toe wat ons zet op 0 x gelijkspel en maar liefst 6 keer winst, super trots. Ondanks het verlies van deze wedstrijd zie je iedereen groeien in het spel! 18-11-2017

Tivoli JO9-2 – Wilhelmina Boys JO9-4 0-16

We kregen een sterke tegenstander op visite, dit konden we al zien aan de statistieken die van hun bekend waren. We begonnen met 1 man te weinig, maar net zoals altijd, vol goede moed. Helaas kon je al meteen zien dat de tegenpartij beter op elkaar ingespeeld was. Bij de eerste time out stonden we 0-5 achter, met hulp van de F1 van Luuk konden we weer verder. Er werd een sterke 10 minuten gespeeld, de tegenpartij had maar 1 doelpunt kunnen scoren. We lieten zien dat ook wij wel konden voetballen. Na de rust ging het helaas wat anders, doordat we geen wissel hadden, waren er geen echte rustmomenten voor onze voetbaltalenten, waardoor we met de 2e time out op 0-11 achter stonden. Langs de lijn de jongens nog proberen op te peppen, maar helaas, ze gaven de moed op na deze score en kregen nog wat ballen tegen. 02-12-2017

RKVVO JO9-3 - Tivoli JO9-2 18-2

Na de vorige nederlaag flink getraind op verschillende vlakken, we hebben vooral onze talenten laten weten dat het nooit 1 iemand zijn schuld is als we verliezen. Als wij verliezen, doen we dat als een team, net zoals we winnen als een team. Aangekomen in Veldhoven, het was verschrikkelijk koud en het kunstgras was nog een beertje bevroren. We konden de wedstrijd toch beginnen, na de aftrap stonden we al snel op voorsprong, na een mooie voorzet en goede afmaak 0-1. De tegenpartij, die pas 1 keer verloren had dit seizoen, pakte ons meteen terug en het was binnen 1 minuut al weer 1-1. Bij de eerste time out stonden we achter met 4-1, onze jongens hadden het door de kou en door het veld ook echt zwaar. Doordat iedereen zijn beste beentje voor zette, kon je zien dat ze niet zo wilden verliezen als de vorige wedstrijd. Onze keeper, die weer echt goed heeft staan keepen, heeft geweldig veel ballen tegen gehouden. Maar helaas hebben we er toch teveel tegen gekregen. We hadden zelf nog maar 1 glorieus doelpunt, daar waar de tegenpartij ons afstrafte met een uiteindelijke score van 18-2. Ook hier weer, onze talenten hebben gevochten voor de winst, hebben hun best gedaan, zonder een wissel alles gegeven wat ze hadden, helaas! De laatste 2 wedstrijden voor de winterstop op eigen veld, we gaan daar weer met frisse moed naar toe leven en zoals altijd gaan we proberen te winnen!